Restoran Pos Sisteminin Sahip Olması Gereken Temel Özellikler Nelerdir ? | NarPOS Restoran Otomasyonu

Bloglar


Restoran Pos Sisteminin Sahip Olması Gereken Temel Özellikler Nelerdir ?

Restoran Pos Sisteminin Sahip Olması Gereken Temel Özellikler Nelerdir ?

Restoran Pos Sistemleri; her büyüklükteki restoran, cafe ,bar, fast food, paket servis, pastane, kantin, sosyal tesis veya eğlence parkı gibi işletmelerin kullanması zorunlu olan bir yazılım programıdır.

Neden Tercih Edilmelidir?

Restoran Otomasyon Programı, Adisyon kaçaklarına son verir, Kolay Maliyet Hesaplamaya yardımcı olur, Kayıp ve Kaçak takibini yapar, Çok Şubeli Yönetimi Destekler, Şubeler arası Siparişe imkan tanır, Paket Servise hizmet eder. Tamamen bir işletmenin, tüm süreçlerini kusursuz yönetir, müşteri memnuniyetine olanak sağlar.

Restoran Otomasyon Sistemi kullanan bir işletme, akıllı satışa geçmiş olur, Dünyanın her yerinden sistemini görebilir ve yönetebilir, bulut sistem sayesinde mobil dünyaya geçiş sağlar. Restoran Otomasyon Sistemi ile, uçtan uca yönetilen süreçler tek bir elde toplanır bilgilenir depolanır. Yapay zeka ile işletme karlılığı artar, müşteri memnuniyeti zirve yapar. Bu sayede, daha çok kazanan ve zarar etmeyen işletmeler hızla çoğalır. 

Restoran Pos Sisteminin Temel Özellikleri Nelerdir?

Photo cafe. small bar counter with dishes coffee machine and fresh pastries in clean cozy cafe without people

Konuk ağırlayan işletmeler daha çok kazanç için daha iyi hizmet vermek durumundadır. Bu nedenle işletmeye kontrollü bir iş akışı kazandırmak çok önemlidir. Bu kontrollü iş akışı için de iyi geliştirilmiş bir restoran otomasyon sistemi ile çalışmak isterler. Bu tip durumlarda temel özellikleri ile öne çıkan birkaç başlık dikkati çeker. Temel özellikler çatısı altında topladığımızda;

  • Paket Sipariş
  • Raporlama
  • Personel Takip
  • Stok Maliyet
  • Muhasebe 
  • Sipariş Yönetimi

Bu sayede işletme sahipleri, temel özellikler ile, sistemin imkan tanıdığı ölçüde kendini kontrollü bir şekilde yönetir. Ancak Her Restoran Pos Sistemi işletmeye uygun mu, yeterince yardımcı olur mu yazımızın devamında bunu inceleyelim. Çünkü Temel özelliklerin dışında, olması gereken özellikler; işletmenize sayısız avantajlar sağlar. Kusursuz Konuk Ağırlamanız noktasında yardımcı olur.

Peki, nedir bu olması gereken özellikler?

Restoran Pos Sisteminde Olması Gereken Özellikler

Narpos Restoran Otomasyon Programı bir Pos Sisteminde olması gereken tüm özellikleri sizlere sunar.

Müşteri Ekranı

Müşteri Ekranı ile Kolay tahsilat yapabilirsiniz, hesap ekstresi paylaşabilirsiniz, mutabakat yapabilirsiniz. Yapılan online resmi işlemlerde öncesinden onay alabilirsiniz. Ödeme anımsatmaları yapabilirsiniz.

Yemek Sepeti Entegrasyonu

Yemek sepeti entegrasyonu ile gelen sipariş,  onayınızdan sonra otomatik olarak restoran yazılımına eklenir. Gelen siparişin çıktısı restoranınızın dilediğiniz bölümüne (Mutfak, Kasa vb)  iletilir. Raporlar sekmesinde , yemek sepetinden ne kadar kar ettiğinizi veya zararda mısınız Detaylı raporunu alabilirsiniz. Yemek sepetinden gelen siparişlerin takip yapabilir, Kuryelerinizin nerede olduğunu görebilirsiniz. 

Grafiksel Ürün Raporu

Free photo chef with a tablet

Grafiksel ürün satış raporu sayesinde verileri grafik şablonlar ile ölçümler, kategori bazında ürün bazında hatta reçete bazında izleyebilirsiniz. Günün hangi saatinde hangi ürün grubundan hangi menü alınmış en çok hangi ürünler tercih edilmiş veya en az hangi ürün seçilmiş veya hangi ürün hiç satmamış grafiksel raporlama modülü üzerinden görebilirsiniz.

Paket Servis Modülü

Kayıtlı müşterilerinizin sipariş geçmişini ve tüm bilgilerini görebilirsiniz. Günlük satış raporlarınıza ulaşabilir ve satışlarınızı filtreleyerek dönemlik satış raporlarınızı çıkarabilirsiniz. Paket Servis Takip modülü ile fast food, cafe, restoran ya da lokantada masaya servis ve paket servis modüllerinden elde ettiğiniz gelir kalemlerini Narpos  Paket Servis Takip Modülünde ayrı ayrı değerlendirir ve paket servis verimliliğini ölçümleyebilirsiniz.

Grafiksel Gün Sonu Raporu

Grafiksel Gün Sonu Raporu ile, sayısal değerlerin çıktısını aldıktan sonra yani gün sonu işlemini tamamladıktan sonra ulaşabileceğiniz grafiksel verilerin olduğu ekrandır. Bu Raporlama ekranı ile, gün sonu değerlerinizi daha ölçülü daha verisel değerlerin tamamladığı ve bütünlediği şekliyle görürsünüz. Yüzdesel oranlarla bakabileceğiniz gün sonu raporunuza bir de grafiksel açılarla bakarak durum değerlendirmesi yapabilirsiniz.

Grafiksel Rapor

Günün hangi saatlerinde daha çok yoğun, günün hangi saatlerinde daha az yoğun olunduğunu görebilmenizi sağlayan bu rapor modülü, saat bazında size detay verirken, ayrıca bunu grafiksel verilerle de sunar. İster Paket Sipariş yoğunluğunuzu isterseniz yerinde servis imkanınızı ölçümlemek isteyin, Narposla bu mümkün. Veriler, güncel veri tabanına uygun olarak saatlik olarak size sunulur.

Fiyat Değiştirme Raporu

Fiyat değiştirme rapor ekranından, stoklarınızdaki fiyatlarda herhangi bir değişiklik söz konusu ise bu raporlama sistemi ile tamamını görmenizi sağlar. Raporlama bölümüne filtreler ekleyebilir, personel tanımlı ise hangi personelin hangi stokun fiyatını değiştirdiğini görebilirsiniz. Buda size sizin dışınızda yapılan fiyat değişikliklerinin de detaylı listesinden an ve an haberdar olmanızı sağlar.

Pos Terazi Sistemi

Pos Terazi Entegrasyonu sayesinde toptancılar ve borçluların hesaplarının takibi sağlanır. Pos Terazilerden, haftalık, aylık ve yıllık bazlarda da raporlar alınabilmektedir. Bu sayede hem kar hem de zarar analizleri gerçekleştirilebilir. Tüm bu işleri Narpos Pos Terazi Sistem Entegrasyonu ile kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Terazi Entegrasyonu

İşletmelerin sahip olduğu gram kilo hesabı ile müşterilerine ulaştırdıkları ürün gruplarını birim fiyatı üzerinden değil de gramaj üzerinden hesaplayan terazilerin Narpos Restoran Otomasyon Sistemi ile entegrasyonudur.

Masa Bölme Değiştirme Raporu

Servis Personelinin aldığı siparişi kapatmaması, başka bir masanın siparişini kapatmadığı masaya aktarması veya mevcut siparişi bölmesi günün sonunda çay kahve gibi takibi zor olan ürünlerde aslında alınan hesapların kasaya girmeden kötü niyetli servis personelinin cebinde kalmasıdır. İşte tam da bu sebepten Narpos Restoran Otomasyon Sistemi, Her bir servis personelinin gün içerisindeki tüm adımlarını raporlar. Kaç kere masa değişmiş, kaç kere sipariş bölmüş tüm adımlar işletme sahiplerine bu rapor ekranı ile teslim edilir.

Personel Maaş Takip Sistemi

Personel Maaş Takip Sistemi, mutfak ve servis personellerinin hatta vale hizmeti veren personellerinize değin, tüm işletme kadrosunun giriş ve çıkışlarını tutar. Bu sayede ay sonu veya haftalık ödeme yapılan işletmelerde hafta sonu personel maaşları hesaplamaları tahmininizden çok daha kolay olur. Bu raporlama sisteminde avans prim gibi ek ödenekleri de görebilir sistemden takip edebilirsiniz.

Tedarikçi Borcu Takip Yönetimi

Tedarikçi Takip Raporu ile, tüm alımlarınızı ve ödeme performanslarınızı izleyebilir takip edebilirsiniz. Restoran Otomasyon Programı Narpos Rapor menülerinden, en çok ziyaret edeceğiniz rapor tercihi olan Tedarikçi Borcu Takip Raporu, tüm giren faturaları da izleyebileceğiniz bir sayfadır. 

Borçlu Hesap Takip Sistemi

İşletmenizi ziyaret eden müşterilerin ödeme esnasında Bazen kart limiti yetersiz kalır, bazen parası çıkışmaz bazen de hatırlı müşteri kategorisinden ödemesi sonra alınacak şekilde planlanır. Ya da bunların hiç birisi olmaz, kurumsal anlaşmalı müşterilerinize ay bazında hizmet verirsiniz. İş yeri siparişlerini gönderir, ödemeyi ay sonu almayı planlarsınız.

Bazen de Yemek Sepeti kullanan işletmelerimiz, sistemde kalan ve ay sonu alacakları bakiyeleri takip etmek ister. Tüm bu kanalları tek bir sayfada görmek mümkün. Borçlu Hesaplar Takip Sistemi Rapor Menüsünden Borçlu Hesapları görebilir, takip edebilirsiniz.

İade İkram Raporu

Tüm işletmelerde devamlı gelen müşterilere, çoğu zaman yemek sonrası bazen çay bazen de kahve ikram edilir. Kimi zaman tatlısının parası alınmaz. Kimi zamanda çocuk menüsü hediye edilir. Bu ve buna benzer durumlar gün içinde birkaç kez olduğundan ve aya vurulduğunda sayılar stok seviyesini ve maliyeti doğrudan etkilediğinden dolayı mutlaka kontrol altına alınıp raporlanmalıdır.

Bu sebeple, ikramın mutlaka raporu olmalı. İkram Raporu Narpos Restoran Otomasyon Sisteminin en sık kullanılması gereken rapor ekranlarından bir tanesidir.

Tıpkı ikram raporu gibi iade raporlarına da ihtiyaç duyarsınız. Müşteri verdiği bir siparişi beğenmediği gibi değişiklik talep ettiği gibi iade de talep edebilir. Bu gibi durumlarda bu iadelerin de mutlaka Narpos sistemine girilmesi ve raporlanması gerekmektedir. İşletmenin gün hafta veya ay sonunda dilerse yıl bazında iade maliyetlerini veya ikram maliyetlerini görmesi kar zarar ilişkisinde ciddi bir önem arz etmektedir.

Kasa Raporu

Gelir, gider, devir toplamlarını ve bugünkü kasa toplamını görebilir, Tüm yapılmış olan nakit hareketleri otomatik olarak kasa ile ilişkilendirebilir ve gün sonunda bu bölümden takip ederek kontrolünü yapabilirsiniz. Yani kısaca özetlemek gerekirse, işletmenin günlük faaliyetleridir. Giren ve çıkan nakit akışının özet ekranıdır. Restoran Otomasyon Sistemi olan Narpos, Kasa Raporu eklentisi ile, tüm işletmenin günlük akışını doğru eksiksiz bir şekilde size sunar.

Departman Bazlı Ürün Satış Raporu

Narpos Restoran Otomasyon Sistemi ile Departman Bazlı Ürün Satış Raporu çeker size her kategori için satışlarınızı raporlar. Bu sistemle sizler, işletmenizin hangi satış kanalı ile ne kadar kazandığını ne kadar kar ettiğini ve hangi satış kanalının sizin için daha karlı olduğunu görebileceksiniz. 

Personel Satış Raporu

Bu ekranla birlikte, işletme sahibi veya işletme yöneticisi, dilediği zaman zarfında istediği servis personelinin gün hafta ve ay bazında kategori kategori satış raporlarına erişebilir. Personel bazında, hangi servis personeli ne satmış, ne kadar satmış görebileceğiniz bu raporlama sayesinde de performans analizi yapabilirsiniz.

Ürün Satış Raporu

İşletme Sahiplerinin Yapmış oldukları ciroların ürün satış bazında ulaşacakları raporlama sistemine denir. Üstelik Standart Ürün Satış Raporuna ek olarak Adet bazında tek tek Ürünlerin Satış Miktarlarını ve Ürün satış oranlarını yüzdesel olarak gösteren rapordur. Narpos Restoran Otomasyon Sistemi, Ürün Satış Raporu ekranında, Adisyonlarda satılan ürünlerin miktar fiyat ve toplam tutarı şeklinde rapor olarak alınmasına olanak sağlar. Hatta bazen konuklara ikram edilen ikram giderleri içinde Sadece İKRAM Olanları Listele seçeneği seçilerek ikram raporuda kullanılabilir.

Gün Sonu Raporu

Gün sonu raporları, işletmenin gün içindeki tüm işleri detaylı ve detaysız olarak iki şekilde  gösterir. Ancak işletme tarafından Gün sonu raporunun alınmaması durumunda bir sonraki gün POS cihazlarından herhangi bir satış gerçekleşemez. Bu nedenle işletme sahibi ya da yetkililerin gün sonunda bu raporu mutlaka alması gerekmektedir. Narpos Otomasyon Sistemi ile beraber her gün yapmış olduğunuz işlemler pos üzerinden gün sonu raporu alınarak işlem gerçekleşir. Böylece iş akışınız aksamaz, süreç aynı hızla devam eder.

Google Drive Yedekleme

İşletmenize ait tüm bilgiler, bizzat sizin Google hesabınızda her gün günlük olarak depolanır ve veri tabanınızda saklanır. Bu sayede sizde bilgilerinizde güvende olursunuz. Google Drive Yedekleme tamamen sizin bilgilerinizi günlük anlık olarak size ait bir Google hesabında veri olarak depolanır. Bu bilgilerin güvenliği tamamen sizin için Narpos Restoran Otomasyon Sisteminin alt yapısında gerçekleşir.

Kar Zarar Raporu

Free photo girl paying for her latte with a smartphone by contactless pay pass technology

Performans Ölçümü için harika bir rapordur. Vergi temeli için gerçek bir kılavuzdur. Şayet ortaklı bir işletme ise, kar dağılımı için gerçek zamanlı bir yol göstericidir. İşletmenin büyümeye gitmesi veya küçülmeye gitmesi gibi spesifik kararların alınması hususunda kriterdir. Gelir Tablolarını düzenleme konusunda belirleyici özelliği vardır. Bu nedenle Ercesa Yazılım tarafından piyasa sunulmuş olan Restoran Otomasyon Sistemi işletmeler için gerçek bir kılavuzdur. Belirleyici gerçekçi ve doğru sonuçları gidişatla belirlemek adına, tüm modül ve ekranlarını bu doğrultuda tasarlamıştır.

Maliyet Raporu

Bu rapor, genel giderler, personel, stok maliyeti, operasyonel giderler gibi konu başlıklarını size ayrı ayrı sunar. Maliyet Raporu sayesinde sizler, ürün maliyetini hesaplarken, o ürünün reçetesini kaça mal olduğunu yüzde kaç karla satarsanız size kar sağlayacağını hesaplayabilir, doğru bir fayda maliyet hesabı yaparsınız. Aldığınız ürünlerin reçetede birleşmesi, o ürünün yapımına harcanan servis süresi ve zaman maliyeti ile beraber en detaylı hesaplamaları elde edebilirsiniz.

Stok Takip Sistemi

Stok Takip Sistemi bir işletmenin maliyetlerini en aza indirgeyen bir yönetme şeklidir. İşletme olarak hangi depoya hangi ürün girdi, bu ürünler hangi firmadan geldi, işletmenizin hangi bölümüne girdi raporlayabilecek ve görebileceksiniz. Birden fazla deponuz mu var? Stok programımızda bütün depolarınızı takip edebilirsiniz. Ayrıca tüm raporları çok hızlı bir şekilde, excel, word, pdf, txt, csv gibi popüler dosya formatlarıyla kaydedebilir, dilerseniz bu raporları program içerisinden mail olarak gönderebilirsiniz.

Stok Alım Raporu

Kritik Stok seviyeniz, Alış Fiyatlarınız, Sipariş Yönetiminiz gibi önemli hususlarda yardımcı olacaktır. Stok Alım Raporuna göre hesaplarınızı daha doğru yapacak, satış çizginize yön vereceksiniz. Stok Alım Raporunuzu ürün bazında yapabileceğiniz gibi, reçetenize göre de detaylandırabilirsiniz. Bu şekilde yapıldığı zaman, tedarikçi maliyetleri düşürme hazırlıksız yakalanmama gibi durumlardan korunmuş olursunuz.

Gelir Gider Takip Sistemi

Gelir gider tabloları, maaşlar veya avanslar, varsa banka mutabakatları veya cari hesap mutabakatları Kasa ve Banka Hareketleri dahil, artık bilginiz dışında tek bir kuruş girmeyecek ve çıkmayacak şekilde sistem tasarlanmıştır. 

Patron Modülü

Patron Modülü, işletme sahiplerinin tamamen dünyanın her noktasından sadece cep telefonu kanalı ile kendilerine özel açılan modül sayesinde tek bir tıkla tüm yönetim paneline erişim sağlar. Her şeyi uzaktan izleme yönetme ve müdahale etme şansı veren Patron Modülü, Restoran Otomasyon Sisteminin olmazsa olmazı olmuştur.

Mobil Uygulama ile Sipariş Takip Ekranı 

Ürün gruplarına erişim, menüden ürün seçimleri elbette gelişmiş yönetim paneli ve sipariş takip ekranı tamamen kullanım kolaylığı ile tasarlandı. Bu sayede sipariş girişi, sipariş iptali veya sipariş değişikliği hiç olmadığı kadar kolaylaştı. Narpos Restoran Otomasyon Sisteminin Mobil Uygulaması ile Sipariş Takip Ekranı artık tamamen sizin hizmetinizde.

Mutfak Ekranı ile Sipariş Takibi

Müşteri Restorandan içeri girer, Servis Personeli Siparişi alır ve anında Mutfak Ekranına düşer. Bu durumda, mutfak çalışanları siparişi hatasız hazırlamaya başlar. Eğer müşteri siparişte bir değişikliğe giderse, bu durumda da anlık revizyonlar ve değişiklikler yine aynı hızla Mutfak Ekranına düşer, hatasız sipariş alma süreci başlar. 

İstanbulKart ile Ödeme Alma

Narpos Restoran Otomasyon Sistemi, Bakiye görüntüleme, Para Yatırma, İşlem İptali, Gün Sonu gibi bir çok işlemi yapabilme özelliğini siz işletmelere sunmaktadır.

BasitOtel Entegrasyon

Tamamen küçük otellerin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan bu yazılım sayesinde, tüm günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Narpos Otel Otomasyon Sistemi bu gereksinimlerinizi göz önüne alarak basit otel ile entegredir. Böylece otel işleten işletmecilerin, otomasyon ihtiyacı olduğunda tereddüt etmeden rahatlıkla Narpos ile tanışması ve çalışması mümkündür.

FineDine Tablet Menü Entegrasyonu

Dilerseniz video/fotoğraf desteği, dilediğinizde değiştirdiğiniz fiyatlar, yeni giren ürünler, çıkan ürünler, istediğiniz uzunlukta oluşturduğunuz menü metinleri işinizi epey kolaylaştıracak. FineDine Tablet Menü ile yakaladığınız başarı ivmesinde en ufak bir sorun yaşamayın diye, Narpos Restoran Otomasyon Sistemi sorunsuz çalışır, entegredir.

Mikro Entegrasyonu

Narpos Restoran Otomasyon sistemini kullanırken, aktif olarak hizmet aldığınız diğer sağlayıcıların birbirinden bağımsız hareket etmesinin de önüne geçilmiş olur. Tam uyum içerisinde Stok Maliyet Kar Zarar ve Fatura döngüsü içerisinde birbirini besleyen entegre sistemler kullanmış olursunuz.  

Logo Entegrasyonu

İşletme hesaplarınızı sağlıklı bir şekilde tutar ve büyümenizi kolayca yönetir. Stok Fatura Tahsilat Ödeme gibi tüm ayrı kategorileri tek elden bir çatı altında toplamanıza olanak sağlar. Bu sebeple en çok tercih edilen yazılım firması Ercesa Yazılım, Narpos Restoran Otomasyon Sisteminin her işletmede uyumla çalışabilmesi için  sizlerin ihtiyaçlarına yada tercihlerine göre entegrasyon modüllerini açar. Entegrasyon dakikalar içinde gerçekleşir her hangi bir donanım ihtiyacı duymaz.

Paraşüt Entegrasyon 

Bulut Tabanlı bir sistem olan Paraşüt, yer zaman ve cihazdan bağımsız bir kullanıcı dostudur. Bu doğrultuda, Ön muhasebenizi tutar faturalama ve finans işlemlerinizi çok hızlı bir şekilde sonuçlandırır ihtiyaçlarınızı karşılar. Raporlama Online Tahsilat gibi birden fazla konuda size olanak sağlayan Paraşüt kullanıcıları için Entegrasyon Modülümüz kullanımınıza hazırdır.

Kurye Takip

Kurye Takip Programı, Hem Müşteri Hem de işletme adına paket servis süreçlerini takip etmenin en kolay yoludur. Müşteriye vermiş olduğunuz siparişi izletmenin yanı sıra, siparişleri ve kuryeyi daha verimli organize etmenizi sağlayan bu sistem ,Ön görü toplamak, hız ve kalite ölçümlemek için de tercih edilir. Kurye Takip Sisteminde www.hemenyolda.com ile çalışmaktayız.

Yeni Nesil Yazar Kasa Entegrasyonu

Ercesa Yazılım olarak, mağaza market restoran cafe otomasyonunda siz işletmelerin tüm ürün ve yazılımsal yeniliklerden etkin yararlanabilmesi için gerekli desteği sağlamak adına, Yeni Nesil Yazar Kasa Entegrasyon Modülümüzü açtık. Bu doğrultuda, İngenico Yeni Nesil Yazar Kasa kullanan tüm kullanıcılar için bu modül ile entegrasyon söz konusudur. 

Mobil Sipariş Entegrasyon Modülü

İOS ve Android uyumlu uygulamamız ile el terminalinden aldığınız performasın çok üzerine çıkacaksınız. Menülerinize ve alt menü gruplarınıza ulaşım hızınız ışık hızı ile yarışır nitelikte. Artık sayısı fazla olan her personele el terminali almak gibi bir maliyetiniz olmayacak. Narpos Terminal uygulaması ile, tüm çalışan servis personelleriniz uygulamayı indirecek ve donanım maliyetleriniz yarı yarıya düşecek. Ciddi bir maliyet olan el terminalleri aynı zamanda kullanım ve zamana bağlı olarak yenilenmesi gereken cihazlar olduğu için sizi ömür boyu bu giderden koruyacaktır.

Web Sitesi Online Sipariş Modülü

Web Sitesi Online Sipariş Sistemi, Prensip olarak her hangi bir kuruluma gerek duymadan, uyarıcı sesler ile siparişinizi size duyurur, Restoranınıza gelen müşterinizin siparişi gibi yazıcıdan çıktısını alarak süreci kontrol altına alabilirsiniz. Yeni nesil otomasyon sistemi Ercesa Yazılım, tamamen gelişmeleri takip eder ve Sistem Markası Narpos aracılığı ile size teknolojinin kapılarını sonuna dek açar.

E Fatura E Arşiv Modülü

Narpos Otomasyon Sistemi ile beraber E Fatura E Arşiv Modülüne geçerek; Maliyetleri azaltırsınız, Zamandan kazanırsınız, Her türlü muhasebe programı ile entegre olursunuz Mütabakatlarınızı kolaylaştırırsınız Fatura kaybı riskini tamamen ortadan kaldırırsınız.

Masa Takip modülü

Bekleyen Müşterilerin yer ve masasını kolayca seçebileceğiniz, personelinizin Müşterilerinize sunduğu servis kalitesini arttırarak, kusursuz sipariş yönetimini deneyimleyebildiğiniz bir ara yüzdür. Masa Takip Sistemini kullanan tüm işletmelerin ortak hedefi, artan müşteri şikayetlerini en aza indirgemek ve hizmet kalitesini arttırmaktır.

Otomatik Yedekleme

Restoran Otomasyon Sistemi Narpos, Her gün işletmenize ait, tüm gelir gider hesabınızı cironuzu ve ödeme sisteminizi belirlediğiniz saatte yedekler. Bu işlemi size gerek duymadan, unutmanıza imkan vermeden yapar. Ani kesintiler, çalınma veya bozulmalar gibi sistemsel yada insani hatalardan kaynaklı tüm olası durumların önüne geçmek adına, size ve işletmenize ait tüm bilgileri depolar. Bu sayede işletmenize ait tüm bilgiler güvende kalır. En ufak risk ihtimali tamamen ortadan kalkar.

Kurye Ekranı

İşletmelerin vazgeçilmez hizmetlerinden bir tanesidir Paket Sipariş. En büyük getiriyi sağlayan, işletmelerin sıkça kullandığı ve cirolara doğrudan etki sağlayan bir yöntemdir. 

Tüm bu özellikler raporlama ve entegrasyon modülleri göz önüne alındığında Narposla Her şey Mümkün gözüküyor. İşletmenizin türü ve ölçeği ne olursa olsun, sizde mutlaka Ücretsiz Demo Panelimizi deneyimlemelisiniz.

0212 909 48 89
Narpos Pos Sistemi

 

İletişim Formu


Bu formu doldurarak, NarPos Gizlilik Politikası ve Veri İşleme İlkeleri’ni okuyup anladığımı kabul ediyor ve kişisel verilerimin işlenmesine izin veriyorum.

x
Narpos Hızlı İletişim
Bizi Arayın
Whatsap'tan Yazın
Mail Gönderin
İletişim Formu
Narpos Logo