Galataport’un Lezzet Adresleri | NarPOS Restoran Otomasyonu

Bloglar


Galataport’un Lezzet Adresleri

Galataport’un Lezzet Adresleri

Galataport’un Lezzet Adresleri

Baylan İstanbul 1923

İlk şubesi 1923 yılında açılan ve bugüne kadar aralıksız hizmet veren Baylan, şehrin yaşayan en eski pastanesi. Galataport’un yanı sıra Bebek ve Kadıköy’de de şubeleri bulunuyor. İki kattan oluşan Baylan Galataport’un üst katı, brasserie olarak hizmet veriyor. 90 kişilik kapasitesi ve terası ile ziyaretçilerine fine dining, kahvaltı ve öğle yemeği menüsü sunuyor.

Vakkorama Cafe

1982 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk konsept mağazası Vakkorama’ya ait olan Vakkorama Cafe, geniş teras alanı, lezzetli menüsü, müzik ve yemek trendleriyle misafirlerini ağırlıyor. 80'lere saygı duruşunda bulunan kafe, kahvaltıdan günün geç saatlerine kadar zengin bir menü sunuyor.

Roka İstanbul

Londra'da dört şubesi bulunan Roka, 2022 yılında İstanbul’da kapılarını açtı. Modern Japon mutfağından örnekleri ve imza kokteylleri ile Galataport’un en çok ilgi gören mekânları arasında. Ana mutfağı ise Robata ızgarasından geliyor. Robata, Japonya açıklarındaki kuzey kıyı sularının balıkçılarının uyguladığı, balıkları farklı kömürlerle pişirme yöntemi

Ristorante Gina

İstanbul’un en iyi İtalyan restoranlarından biri olan Gina, zarif iç mekân tasarımıyla Galataport’ta misafirlerini ağırlıyor. Ev yapımı taze makarna, risotto, pizza gibi geleneksel İtalyan lezzetlerini geniş şarap menüsü ile tamamlıyor. Zengin alkollü içecek ve kokteyl seçenekleri sunulan bar bölümü, iş çıkışı veya yemek öncesinde bir şeyler içmek için şehirdeki buluşma noktası.

Liman İstanbul

Tarihi Liman Lokantası, yeni ismiyle Liman İstanbul, Galataport içinde yer alan en şık restoranlardan biri. Eşsiz mimarisi ve tarihi yarımada manzarasıyla, Türk mutfağını batılı mutfak kültürüne ait dokunuşlar ile buluşturuyor. Menüsünde Hatay usulü cevizli muhammara ve Antep fıstıklı Rafik'in de içinde bulunduğu enfes mezeler, bir Liman klasiği olmuş bademli patlıcanlı pilav ve cağ kebabı gibi eşsiz lezzetler yer alıyor.

Sait Restaurant

Sait Birtan Yılmaz ve eşi Ferman Hanım’a ait olan Yalıkavak sahilindeki Sait, Galataport’ta da kapılarını açtı. Ağırlığın balıkta olduğu menüye, et yemekleri, özel reçetelerle hazırlanan çorbalar ve birbirinden lezzetli tatlılar eşlik ediyor. Spesiyalleri arasında deniz ürünleri kokoreci, kara kılçık pilavı ve deniz mahsüllü makarnası bulunuyor

The Populist

The Populist atmosferi ve manzarası ile kısa zamanda Galataport’un en sevilen adreslerinden biri oldu. Kahvaltı menüsünde dünya mutfaklarından en popüler lezzetler bir arada yer alıyor. Taco menüsünde her damak zevkine hitap eden seçenekler mevcut. Dana yanağı ile hazırlanan barbacoa, acı severlere özel Mexican brisket, dana diliyle hazırlanan beef tongue, beyaz et severler için ise herbed chicken ve vejetaryen roasted mushroom denenmesi gereken tatlar arasında.

Vandal Signature

Amerika menşeili gastronomi markası Vandal, modern dünya mutfaklarından gelen reçeteleri, sokak lezzetleriyle harmanlıyor. Gastronomi ile sanatın yanı sıra sokak ile lüksü buluşturan Vandal, özel tasarım konsepti ile de öne çıkıyor. Şef Murat Bozok’un koordinatörlüğünde oluşturulan menü çok farklı ve renkli. Kahvaltı ile başlayan gün, enfes kokteyllerin hazırlandığı bistro olarak sürüyor. Öne çıkan lezzetler ise tikka masala tavuk, nachos guacamole ve dynamite shrimp.

Mezzaluna

Mezzaluna, Milanolu iş adamı Aldo Bozzi ve Floransalı mimar Roberto Magris tarafından, karakteristik İtalyan lezzetlerini ülkemizle buluşturmak amacıyla Türkiye'de kapılarını açtı. Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından biri olan Mezzaluna, kaliteli malzemelerle hazırlanan eşsiz lezzetleri özel sunumlarla buluşturuyor. İster öğle isterseniz akşam yemeğinde İtalyan mutfağının vazgeçilmez tatlarından antipasti tabakları ile yemeğinize başlayabilir, odun fırınında gerçek ateşte pişirilen pizza çeşitleri, makarnalar veya ızgara seçenekleri arasında tercih yapabilirsiniz.

Muutto İstanbul

Şef Umut Karakuş ilk şubesini Moda'da açtığı Muutto'yu yeni yerinde, Galataport'ta açtı. Yeni Muutto'yu "anatolian tapas bar" olarak konumlandırıyor. Muutto, Fince göç anlamına geliyor. Umut Karakuş da tabaklarında göçün kültür üzerindeki etkisini, herhangi bir köken ayrımı yapmadan bir araya getiriyor. Açık mutfağı, iki ayrı geniş barı, mermer masaları ve rahat koltuklarıyla mekân, günün her saatine ayak uyduran bir ortama sahip.

İlginizi Çekebilir: Restoranlarda Kâr Marjı Nasıl Hesaplanmalıdır?

İletişim Formu


Bu formu doldurarak, NarPos Gizlilik Politikası ve Veri İşleme İlkeleri’ni okuyup anladığımı kabul ediyor ve kişisel verilerimin işlenmesine izin veriyorum.

x
Narpos Hızlı İletişim
Bizi Arayın
Whatsap'tan Yazın
Mail Gönderin
İletişim Formu
Narpos Logo